Vintage V6MNAT Stra­tocas­ter-mallinen säh­kö­ki­ta­ra

Vintage V6MNAT Stra­tocas­ter-mallinen säh­kö­ki­ta­ra

Vintage ReIssued -sarjan V6MNAT-mallissa yhdistyy lois­ta­vas­ti ajaton es­te­tiik­kaa ja ny­ky­tek­niik­ka. Kolme Wilkinson WVS Alnico V -mik­ro­fo­nia antavat kitaralle täy­del­li­sen ta­sa­pai­non erot­tu­vien liidien, rikasten kes­ki­ää­nien ja potkivan botnen välillä eli juuri kaiken sen, mitä voit odottaa täl­lai­sel­ta kitaralta.

V6MNAT Aron Soittimen verkkokaupassa - linkki!

Wilkinsonin vibrato-tallassa on lisäksi innovatiivinen kieltenpidike porrastettuine läpivienteineen, joka parantaa radikaalisti kitaran intonaatiota. Pidikkeen ansiosta vire säilyy uskomattoman tarkasti myös vibrakampea käytettäessä.

Etsit sitten ensimmäistäsi, vara- tai viimeistä kitaraasi, jokainen Vintage ReIssued -sarjan jäsen on varteenotettava vaihtoehto. Ei muuta kuin soittamaan!

V6M OMINAISUUDET:

Runko:

Amerikkalainen leppärunko tarjoaa resonanssin, sävyn ja ”oikean painon” lisäksi soittomukavuuden, joka on viimeistelty hienostuneella rungon muodolla. 

Vibrato:

Vintage V6:ssa käytetty Wilkinson WVC -vibratotalla on mestariteos. Tallan juuri oikea sijainti sekä kuuden ruuvin kiinnitys takaa palautumisen oikeaan sävelkorkeuteen. Lisäksi sen kohtisuora taivutus ja korkealaatuiset terässatulat parantavat tonaalisuutta. Koneiston metallinen taustalevy kitaran pohjassa lisää laadukasta ja aitoa vaikutelmaa. Porrastetusti porattu, valettu tallalohko parantaa merkittävästi pa­lau­tu­mis­tark­kuut­ta ja vintage-tyyppistä klassista sointia. Sinulla on myös mahdollisuus säätää vaihtelevalla jännitteellä varustettu push-in-holkki omaan soittotyyliisi sopivaksi. 

Mikit:

Tasapainoinen sarja Wilkinson WVS vintage -tyylisiä Alnico V -mikkejä, joissa on porrastetut, viistetyt reunanapakappaleet, kuulostavat autenttiselta ja tarjoavat soittoon riittävästi nykyaikaista voimaa. Polaarisuudeltaan käänteinen keskimikki tarjoaa hurinan vaimennuksen kytkinasennoissa 2 ja 4. Kaksoiskelainen Wilkinson -tallamikki (kytkin talla-asennossa) tarjoaa korkean tehon ja hurinan vaimennuksen.

Potikat:

Yksi äänenvoimakkuuden säädin, tone-säädin kaula- ja tallamikille sekä viisiasentoinen valitsin eri mikkiyhdistelmille.

Virittimet:

Wilkinson WJ55 -patentoidut E-Z-Lok -virityskoneistot. Yksinkertainen ja tehokas lukitustoiminto parantaa virityksen vakautta. Porrastetut kielten pituudet ja satulan korkeus eri kielille tarjoavat oikean kielen kaltevuuskulman vibrato-toiminnolle ja soittimen jännitykselle. Kaikki tämä parantaa soittimen virettä sekä soittotuntumaa ja saa soittimen pysymään paremmin vireessä.

Kaula:

Hard rock -vaahteraa klassisella vintage -henkisellä, pehmeällä C-profiililla. Kun tartut kaulaan kiinni, mukavuus, nopeus, tarkkuus ja loistava tunnelma kuvaavat kokemusta parhaiten.

Otelauta:

Perinteinen 10" radiuksella oleva otelauta tarjoaa erinomaisen tuntuman sekä soitettavuuden. 

Nauhat:

22 mediumprofiilin nauhaa lisäävät V6MNAT: n mukavuutta ja tarkkuutta. 

Satula:

43mm grafiittimutteri, sileä ja kitkaton.

Lapa:

Klassinen, muotoilultaan tasapainoinen ja visuaalisuudeltaan vetovoimainen Vintage -headstock

V6 ™ on alkuperäinen Vintage® ReIssued -sarjan kitara, jonka ovat suunnitelleet ja luoneet Trev Wilkinson ja UK Vintage®-suunnittelutiimi.

Back to blog